Seat es posiciona com a marca líder al Vallès Occidental

Seat es posiciona com a marca líder al Vallès Occidental

La marca espanyola se situa en el top 10 de vendes al Vallès amb tres dels seus models entre els vehicles més venuts

Sarsa Sabadell i Sarsa Terrassa, del grup Movento, concentren les vendes de Seat al Vallès Occidental

Seat és la marca més venuda a la zona del Vallès Occidental, tal com confirmen les dades de mercat oficials dels primers nou mesos de l’any, que mostren el lideratge del fabricant a les ciutats de Sabadell i Terrassa. Les vendes pertanyen als concessionaris Sarsa (grup Movento), que distribueixen la marca en aquestes dues poblacions. Els Seat Ibiza, León i Ateca, en aquest ordre, són els tres models preferits, amb unes vendes acumulades en aquest període de 255, 239 i 184 unitats, respectivament.

Segons les dades oficials de matriculacions al Vallès Occidental, Seat és l’única marca amb tres models en el top 10 dels més venuts del gener a l’agost de 2017. Durant els primers nou mesos de l’any, els concessionaris Sarsa en aquestes dues poblacions han venut un total de 1.037 vehicles de Seat. El model Ibiza es posiciona com el preferit entre els ciutadans d’aquestes dues poblacions, degut a la innovació en el seu disseny, la qualitat dels seus acabats, l’aposta per les noves tecnologies, i la sortida al mercat amb un preu molt competitiu. A nivell espanyol, Seat lidera les vendes en el que va d’any amb un total de 71.697 unitats venudes.

Grup Movento

Movento està present al Vallès Oriental i Occidental, Maresme, Barcelonès Nord, Bages i Osona amb les 15 marques que representa. És un dels grups d’automoció més destacats del seu entorn i cada any ven prop de 19.000 vehicles, tant nous com d’ocasió. Movento pertany a Moventia, un grup d’empreses expert en la mobilitat sostenible i compromès amb les persones, la societat, el medi ambient i la qualitat del seus serveis.

  Share:

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada