Representants de 60 ciutats de 15 països a Granollers

Amb motiu de l’Assemblea General de l’Associació Internacional de Ciutats representants de 60 ciutats de 15 països seran a Granollers 

Durant aquest mes de març l’Ajuntament de Granollers programa un seguit d’activitats amb motiu de la celebració a la ciutat de l’Assemblea General de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE), que tindrà lloc els dies 23 i 24 de març al Teatre Auditori. Granollers és una de les 15 ciutats que forma part del Comitè Executiu que s’encarrega de dirigir, gestionar i representar l’AICE.

Aquest any Granollers ha estat escollida per acollir l’assemblea general de l’AICE, on és previst que assisteixin representants de 60 ciutats de 15 països, el que suposa més d’un centenar de persones que compartiran i prendran el pols al projecte de ciutat educadora, amb espais de reflexió i debat. L’Associació Internacional de Ciutats Educadores es va fundar l’any 1994 i està formada per 478 ciutats de 36 països diferents de tots els continents.

Sessions obertes a la ciutadania

La trobada a Granollers comptarà també amb unes sessions obertes a la ciutadania, en forma de diàlegs. Dijous 23 de març, a les 17 hores l’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena i l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, conversaran sobre la transformació col·lectiva de les ciutats. Aquesta sessió estarà conduïda per la secretària general adjunta CGLU, Emilia Sáiz. Tot seguit l’exdirector general de la UNESCO i president de la Fundació Cultura de Pau, Federico Mayor Zaragoza, participarà d’un nou diàleg amb Jordi Collet, professor de Sociologia de l’Educació de la Universitat de Vic.

Divendres 24 de març, a les 18.30 h, hi haurà un nou diàleg que tindrà com a protagonistes els alcaldes de Granollers, Josep Mayoral; l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater i l’alcalde de Saha-gu, Kyung-hoon Lee (Corea del Sud).

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada