A punt per rebre el Reis d’Orient

La comitiva dels Reis Mags sortirà de Roca Umbert, centre d’operacions del Patge Gregori

Ses Majestats tornaran a omplir de màgia els carrers de Granollers el proper dia 5 de gener. El seu recorregut començarà a Roca Umbert, on tothom qui vulgui podrà participar a la despertada que tindrà lloc a les 17h. Tot seguit, des del carrer Lluís Companys la comitiva seguirà per Camp de les Moreres, Magallanes, Francesc Macià, Alfons IV, Corona, Anselm Clavé, Joan Prim, Ramon Llull, Rafael Casanova, Torras i Bages i Constitució. A partir d’aquest moment, els Reis seguiran a peu per Roger de Flor, Mare de Déu de Núria, Rec, Santa Anna, plaça Cabrits, de l’Oli i fins a la Porxada.

És en aquest punt on es farà la recepció als nens i nenes a partir de les 20h del vespre. El Consell d’Infants i Avui Cantem donaran la benvinguda als Reis. Tot seguit, l’alcalde els hi donarà la clau que els permetrà entrar a totes les llars a repartir els seus presents.

D’altra banda, els dies posteriors a la cavalcada, els nens i nenes podran descobrir el campament reial emplaçat a Roca Umbert de la mà del Patge Gregori. Les visites es faran els dies 3 i 4 de gener de 17h de la tarda a 20h del vespre. Durant la seva estada al campament, els infants podran veure de prop les carrosses de Gaspar, Melcior i Baltasar i podran presenciar en primera persona tots els preparatius previs a la gran nit. Com cada any, també es podran confeccionar els fanalets per guiar els Reis en el seu pas per la ciutat a la Troca els dies 2, 3, 4 de gener, de 10:30 a 13:30h h i de 17 a 20h; i el 5 de gener, de 17 a 20h. Als barris serà el 2 de gener a les 18h.

 

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada