Projecte de renovació del tram nord del carrer de Girona

Les obres d’aquesta actuació s’han d’adjudicar aquest any

Avui ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Granollers la presentació en roda de premsa dels detalls del projecte de renovació del tram nord del carrer de Girona, entre el carrer de Francesc Ribas fins al carrer de Juli Garreta. Aquesta actuació, prevista en el Programa d’Actuació Municipal, s’iniciarà aquest mateix any, ja que el projecte ja està aprovat i resta pendent treure les obres a concurs i adjudicar-les.

El més destacat d’aquesta actuació és l’ampliació de les voreres, que comptaran amb nous arbres, i l’establiment de dos carrils per a la circulació de vehicles, un dels quals es desdoblarà quan sigui necessari fer girs a dreta o esquerra.

A més, s’habilitarà un nou espai verd entre el carrer de Girona i el camí Romà. També es construirà un carril bici que permetrà connectar amb altres itineraris segurs per a aquest mitjà que possibilita una mobilitat més sostenible. Han presentat el projecte el regidor d’Obres i Projectes, Albert Camps, i l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral.

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada