Programa d’activitats artístiques i gastronòmiques

Entre març i juny, es proposa una descoberta de l’hort de La Magrana, contes per a adults, taller amb llana del Pirineu, ‘sketching’, tast de cerveses i elaboració de ratafia

La Xarxa de Centres Cívics proposa un seguit d’activitats fins al mes de juny, emmarcades sota el títol Viu la primavera als Centres Cívics! Són 5 propostes adreçades, sobretot, al públic jove i adult, amb activitats relacionades amb l”horticultura, la gastronomia o la il·lustració, amb tallers, narració de contes i tast de vi i cerveses, entre altres.

El cicle d’activitats primaverals s’estrenarà el divendres 24 de març amb la titulada Els del Nord et portem a l’hort;  consistirà en una visita a l’hort-museu de La Magrana, situat al costat del Centre Cívic Nord. . El divendres 28 d’abril hi haurà sessió de Contes d’embriaguesa i altres històries del vi, amb Anna Casals, de l’entitat cultural Tramoia.

El dijous 11 de maig, arriba la Caravana Xisqueta a la plaça de Joan Oliver, davant del Centre Cívic Can Bassa, la rulot que dóna a conèixer la llana de les ovelles del Pirineu. Una altra de les propostes de centres cívics per a aquesta primavera és Spring sketching, la pràctica de dibuix i pintura in situ de manera ràpida, a partir de l’observació de la realitat. El dimecres 7 de juny , es farà un tast de cerveses artesanes amb maridatge. Els participants en tastaran 4 estils diferents, produïdes per artesans de la zona.

Tancarà el cicle un taller d’elaboració de ratafia que es farà el divendres 16 de juny (de 17.30 a 20.30 h, Centre Cívic Palou) a càrrec de Sandra Saura, experta en l’elaboració d’aquest licor que s’obté per maceració en aiguardent de diferents ingredients de la zona. La inscripció per participar al programa “Viu la primavera” poden fer-se en línia o presencialment a qualsevol centre cívic.

  Share:

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada