Preinscripcions escolars a Mollet per al curs 2017-2018

A partir del 23 de març comença el període de preinscripcions i matriculacions als centres educatius públics i concertats de Mollet del Vallès

La preinscripció és el tràmit que cal fer per ser admès per primera vegada o també en el cas que es vulgui canviar de centre. Els períodes de Preinscripció i matrícula del curs 2017 – 2018 són els següents:

  • Per al segon cicle d’educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria, del 23 de març al 4 d’abril
  •  Per a les llars d’infants, del 2 al 12 de maig. Properament l’Ajuntament de Mollet comunicarà a aquelles famílies amb nens de 0 a 3 anys tota la informació referent a les jornades de portes obertes de les escoles bressol municipals. Aquestes jornades en les quals podran conèixer les instal·lacions tindran lloc els propers 18, 19 i 20 d’abril.
  •  Per el batxillerat del 16 al 24 de maig

Tota la informació completa sobre el període de preinscripcions i matriculacions així com els criteris de prioritat per a l’ordenació de les sol·licituds es poden trobar al web municipal o, més concretament, al següent enllaç.

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada