Parets Empreses genera negoci

Acompanyar en el procés de creació d’una empresa, assessorar els nous i noves emprenedors o reforçar el seu models de negoci són alguns dels objectius de Parets Empreses

Aquest camí es va iniciar l’any 2013 amb el naixement del servei i, des d’aleshores, s’han atès un total de 407 paretans i paretanes emprenedors i 513 empreses. Parets és un municipi amb un gran teixit productiu, fet que dóna com a resultat que el nombre d’empreses ateses sigui superior als potencials emprenedors, en comparació al nombre d’habitants.

Durant el darrer any, també s’han triplicat els expedients iniciats per a la creació de noves empreses. L’any 2016 els plans d’empresa iniciats van passar de 12 a 40, mentre que el nombre d’empreses que van començar la seva activitat amb un pla d’empresa ha passat de 6 a 10 en el mateix període de temps.

El regidor de Desenvolupament Econòmic, Toni Fernández, posa en valor com ‘cal continuar acompanyant les persones que tenen la iniciativa de posar en marxa un negoci, especialment a les que ho fan com una via d’autocupació, i que posen el seu talent i la seva experiència professional en l’impuls del seu somni’.

Parets Empreses ha fet acompanyament i orientació a 80 possibles noves empreses i s’han obert 47 nous negocis que han generat un total de 51 nous llocs de treball. A més, durant aquests quatre anys, un total de 724 persones han format part de les accions relacionades amb la sensibilització a l’emprenedoria i empresa o han rebut formació empresarial per mitjà de seminaris o jornades específiques.

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada