Obres de renovació de les canonades 

Ja han començat les obres de renovació de les canonades d’abastament d’aigua en els carrers Tenes, Anselm Clavé i Costa de Can Puig, al centre urbà, on hi haurà restriccions de trànsit mentre durin les obres

Aquesta és l’actuació més important del Pla d’Inversions de la xarxa d’abastament d’aigua 2016

Durant la primera fase de les obres de renovació de les canonades d’abastament d’aigua, en què es renovarà la canonada sota la vorera del carrer d’Anselm Clavé, entre els carrers Costa de Can Puig i Tenes, hi haurà pas alternatiu de vehicles en aquest tram, per poder exe­cutar l’obra amb seguretat. Costa de Can Puig només serà d’entrada cap al Casc Antic i al carrer d’en Bosch, i com a sortida alternativa pels vehicles grans cap a Anselm Clavé s’habilitarà el Camí del Cementiri.

La segona fase, d’unes 4 setmanes, comporta el can­vi de 3 canonades al carrer del Tenes, una sota la vorera i dues sota la calçada, motiu pel qual és necessari tallar tot l’ample del carrer. Un cop co­mençada aquesta fase es po­drà restituir la circulació nor­mal al carrer d’Anselm Clavé. El darrer tram del carrer de Prat de la Riba també es ta­llarà a la circulació, excepte veïns, ja que desemboca al carrer del Tenes.

La circulació a l’avinguda dels Països Catalans i al carrer de Folch i Torrers no es tallarà i només es veurà afectada el dia que es facin els creua­ments amb les noves canona­des i els diumenges de mer­cat, en què es tallarà Països Catalans a l’alçada de Caste­lló de la Plana per desviar el trànsit per aquest carrer. Les obres se senyalitzaran oportunament i també se’n farà ressò a través del web i les xarxes socials municipals.

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada