Nova edició del cicle MUDA’T 2.0

Enguany, s’incrementen els descomptes per a aturats i joves

Aquest any 2017 torna una nova edició del MUDA’T 2.0 amb una programació d’especta­cles bimensual. El primer espectacle progra­mat és L’electe, una co­mèdia dramàtica de Ramon Madaula, dirigida per Jordi Casanovas i interpretada pel mateix Ramon Madaula i per Roger Coma, sobre els efec­tes de la política i les teràpies psiquiàtriques. Aquest es­pectacle tindrà lloc aquest diven­dres 17 de febrer, a les 21h, a l’ateneu L’Aliança.

Un jove polític acaba de ser escollit president. En poques hores ha de pronunciar el seu discurs d’investidura però, cada vegada que l’assaja, un terrible tic deforma la seva cara de forma tan ridícula com hilarant. El psiquiatra només té unes poques hores per resoldre aquest aparent trastorn i evitar que el presi­dent faci un ridícul espantós en la seva primera compa­reixença. L’electe es con­verteix en una batalla entre el president i el psiquiatra. Què amaga cadascú? Quines són les veritables intencions d’un i altre? Quins fets de la nostra vida marquen el nos­tre futur i, sobretot, la nostra vocació?

El preu de les entrades és de 10 euros si es compren anti­cipadament i de 12 euros si es compren el dia de la re­presentació. Les entrades anticipades es poden adqui­rir fins al dijous 16 de febrer online, a través del web mu­nicipal, o a l’OAC de l’Ajun­tament. La taquilla s’obrirà a les 20h. L’aforament és limitat. Les persones que es troben en situació d’atur i els menors de 30 anys empadronats al municipi tenen descompte. Enguany, el descompte per a aturats i per a joves menors de 30 anys del municipi pas­sa a ser d’un 50% (1 entrada per aturat o jove), presentant algun document que ho acre­diti; aquests descomptes no són acumulables.

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada