Nova acció del projecte Coenzims

​​La instal·lació ‘El túnel de mai més’, que s’exposarà aquest cap de setmana al Teatre Auditori, és el resultat del treball de reflexió al voltant de l’obra ‘La desaparició de Wendy’ 

Avui a les 11 del matí, al vestíbul del Teatre Auditori, s’ha presentat en roda de premsa una nova proposta del projecte de treball comunitari Coenzims, que promou activitats socioeducatives vinculades a la programació del TAG. En aquesta ocasió, hi han participat alumnes d’ESO de l’institut Antoni Cumella que cursen l’assignatura d’escenografia. El punt de partida ha estat l’obra La desaparició de Wendy, de Josep M. Benet i Jornet, que dissabte es representa al TAG (21h). 

Els mateixos nois i noies explicaran el resultat del treball fet amb la psicòloga Laia Porta, que els ha portat a reflexionar a voltant de la construcció de la seva pròpia identitat i el seu projecte de vida, i a plasmar-ho en la instal·lació El túnel de mai més, que recull ‘els seus records i somnis’. La instal·lació podrà visitar-se durant tot el cap de setmana, al Teatre Auditori.   

Coenzims és un projecte de treball comunitari d’activitats socioeducatives al voltant de la programació del Teatre Auditori. 
Aquests  projectes educatius es basen en la creació de vincles entre agents, sabers i espais per promoure experiències significatives dins la cultura. Els projectes són  molt variats, es fan a mida en cada cas i impliquen la participació de diversos agents, serveis i equipaments. El punt de partida és una obra o espectacle programat al Teatre Auditori, amb una temàtica que es treballa amb un col·lectiu determinat, que no accedeixi de manera habitual a l’oferta cultural de la ciutat. 

Ekilibris (2015), La màquina particolare (2016) i Només són dones (2016) són alguns dels projectes fets fins ara, amb estudiants de secundària. Ara mateix hi ha 5 projectes més en marxa de Coenzims, dos dels quals a l’entorn dels espectacles del TAG Deixeu-me en pau, només tinc 15 anys (amb estudiants de secundària) i Avui no sopem (amb gent gran de l’Espai Actiu)

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada