Nou autobús híbrid de la flota de Transgran

Amb aquesta nova incorporació a la flota de Granollers i conurbació té la tercera part dels vehicles amb aquesta tecnologia més neta

La presentació d’un nou autobús híbrid de la flota de Transgran (Transports públics de la conurbació de Granollers) tindrà lloc el proper dilluns dia 16 de gener, a les 17h, a l’estació d’autobusos de Granollers. Es tracta d’un autobús de 12 metres de longitud i pis baix, adaptat a l’ús de persones amb mobilitat reduïda. Té una capacitat de 28 places més el conductor, dues places reservades per a persones amb cadira de rodes i aproximadament 67 places dempeus. L’autobús porta un sistema híbrid dièsel (un motor de 250 CV) i elèctric (amb dos motors de 75 KW cadascun).

El nou vehicle comportarà un estalvi energètic d’entre un 20 i un 30% comparat amb els vehicles dièsel convencionals, fet que repercuteix en una menor emissió de CO2. Amb el nou vehicle, la flota de Transgran tindrà 9 autobusos, 3 dels quals híbrids. En el decurs de la inauguració d’aquest nou vehicle també es donarà a conèixer la imminent posada en marxa de l’app de Transgran.

A la presentació dels nous autobusos hi assistiran els alcaldes de Granollers, Josep Mayoral; Canovelles, Emilio Cordero; les Franqueses del Vallès, Francesc Colomé i la Roca del Vallès, Albert Gil, a més de Lara Medina, cap del Servei de Transport Públic per Carretera de la Direcció General de Transports i Mobilitat i de Ramon Sagalés, conseller delegat de Sagalés, entre d’altres.

Author: Cristina Ciudad Fernández

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada