El Museu Abelló proposa un original cap de setmana musical

En el marc de l’exposició ‘Vestigis del modernisme. Entre salons. Granados & Pellicer’ el Museu Abelló organitza dos concerts i posa un piano a disposició del públic

Divendres, concert amb Trio Jakob

Les activitats musicals començaran divendres, a les 20h del vespre, amb un concert amb el Trio Jakob. Es tracta d’un conjunt de cambra del Conservatori Superior del Liceu, format per la molletana Carla Peña (violoncel), Asier Merino (violí) i Imanol Casan (piano). El jove conjunt ens proposa el concert L’impressionisme de Granados de la mà del Trio Jakob, en què podrem escoltar diferents peces del compositor català, del qual, a Entre salons, s’exposen fotografies, partitures i altres materials que el relacionen amb el pintor Carles Pellicer.

Dissabte, Torna-la a tocar!

Durant tot el dia, el Museu posa un piano a disposició de qualsevol persona que vulgui venir a tocar-lo. Músics professionals, amateurs, alumnes, professors, etc. Es pot interpretar qualsevol estil musical (no cal que sigui música clàssica). L’activitat també és oberta al públic que vulgui  venir a escoltar la música i visitar l’exposició Entre salons i el Museu. No és necessari, però es recomana reservar la hora: Tel. 93 544 50 99 o al web.

 Concert vermut amb el Trio Langsam

I per dinamitzar l’activitat, dissabte a les 12h, hi haurà un concert a càrrec de Langsam Trio, un grup format per professors de l’Escola Municipal de Música: Carme López (soprano), Pep Mira (clarinet) i Daniel Gálvez (piano). El concert compta amb la col·laboració de la Bodega Segalés, que oferirà un petit vermut als assistents. Totes les activitats són gratuïtes.

Author: Cristina Ciudad Fernández

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada