Mollet celebra el Dia Internacional del Teatre

Amb motiu del Dia Internacional del Teatre, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de la regidoria de cultura,  ha organitzat el curs ‘A la recerca del propi clown’ dirigit per Pep Vila

El curs és gratuït i s’adreça a totes les persones majors de 18 anys que fan teatre a Mollet. Les inscripcions es poden formalitzar a partir del 13 de març

Després de la gran acceptació de l’any passat, enguany el curs s’amplia en 3 hores i mitja fins arribar a les 11 hores i mitja. Així,  aquest curs, que de nou s’impartirà al Mercat Vell, es farà  els dissabte 25 de març, de 10 a 14 h i de 16.30 a 19.30 h , i el diumenge 26 de març, de 10 a a 4.30 h. La matrícula és gratuïta i es farà per ordre d’inscripció al Centre Cultural La Marineta de forma presencial a partir del 13 de març.

Aquest curs està obert als molletans i molletanes que mantinguin alguna relació  amb el món del teatre i no es demana cap experiència prèvia, ja que està dirigit tant a principiants com a iniciats. Els requisits són tenir més de 18 anys i assistir a tot el curs. Durant aquests dos dies Pep Vila proposarà als participants un recorregut que partirà de l’estat de la innocència, de la manca de coneixement i estratègies per  desaprendre el que s’ha après i poder gaudir del joc. En definitiva, amb la suma d’aquestes descobertes, el propòsit és apropar-se a la construcció del personatge i emprendre un viatge a la recerca del nostre propi pallasso.

Pep Vila

El torroellenc  Pep Vila, pallasso professional durant molts anys, entre d’altres, ha format part d’Els Joglars (1999 – 2007), ha estat cofundador de l’escola de teatre de Girona El Galliner i ha dirigit i dirigeix cursos i tallers arreu de l’Estat espanyol. L’any 2009 va obrir l’espai Estat Particular , a Tor de l’Empordà, centre de recerca i desenvolupament pedagògic sobre les arts del clown contemporani.

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada