Més concurs de Teatre Amateur Vila de Sant Feliu de Codines

El proper diumenge 12 de març també es celebrarà l’acte de cloenda amb la lectura del veredicte i el repartiment de premis

Continua el XXXIVè Concurs de teatre amateur Vila de Sant Feliu de Codines el proper diumenge 12 de març , que compta amb la participació de dotze grups de teatre. Les representacions, que començaran a les 7 de la tarda, es faran cada diumenge fins el 9 d’abril, que també es celebrarà l’acte de cloenda amb la lectura del veredicte i el repartiment de premis. Es representarà l’obra La casa del llac, de creació pròpia, a càrrec del Grup de teatre Enric Borràs de Sant Feliu de Llobregat.

Fa més de 40 anys que la casa del llac és la residència d’estiu del matrimoni Norman i Ethel Thayer. En el transcurs dels 5 mesos que la parella passa a la casa del llac, es van produint situacions que mostren la manera de ser dels dos protagonistes. I els canvis que en elles es fan pels fets que van succeint en aquest període: la pèrdua de memòria d’en Norman, les visites de la filla amb el seu futur marit Bill i el fill d’aquest Billy, l’estada de un mes del noi a la casa i també la malaltia d’en Norman. Sempre amb les calàbries com a música de fons.

 

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada