Ajuntament de Bigues i Riells

Mèrit esportiu per Albert Soley, Alejandro Ceballos-Escalera i Daniel Soriano

Mèrit esportiu per Albert Soley, Alejandro Ceballos-Escalera i Daniel Soriano que reben el premi

L’Ajuntament de Bigues i Riells ha guardonat els esportistes locals amb 500€ per a cadascun

El premi al mèrit esportiu de l’Ajuntament de Bigues i Riells 2018 ha estat per Albert Soley, Alejandro Ceballos-Escalera i Daniel Soriano. El jurat, format per persones molt vinculades al món de l’esport del municipi van decidir atorgar el premi a aquests esportistes valorant la seva projecció i potencial. El veredicte va ser dividir a parts iguals el guardó entre les tres candidatures d’enguany.

Soley ha rebut 500€ en reconeixement a la seva trajectòria al món de l’atletisme. Per part seva, Ceballos i Soriano han rebut 500€ cadascun amb motiu dels seus èxits i esforços en l’Enduro.

Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells i regidor d’Esports, ha volgut destacar la tasca dels esportistes locals: “Calia fer un esforç per aquells esportistes individuals del municipi que no tenen el suport d’una entitat o club. S’ha valorat molt positivament la trajectòria de tots els participants i se’ls vol premiar a tots per igual, tant pel recorregut fet com per la prometedora cursa que ara inicien amb resultats molt destacats”. Galiano també ha volgut agrair l’esforç de les famílies que “són aquells qui assumeixen el cost total de la fase de formació dels futurs campions”.

El pagament als guardonats ja s’està tramitant i es treballa en l’organització d’un acte que serveixi de reconeixement públic als premiats. Des de la regidoria d’Esports
es va considerar que a part del suport que es fa a les entitats esportives i la millora dels equipaments calia donar suport als esportistes individuals.

Author: Ajuntament de Bigues i Riells

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada