Les obres del carrer Vinyamata tallaran un sentit de circulació

Els treballs es desplacen a la vorera que toca al Parc Municipal Torras Villà, on s’hi ha de fer una nova orellera i un nou pas per a vianants

L’avançament dels treballs de les obres que s’estan fent al carrer Vinyamata, entre la rotonda de la plaça Font Verda i el carrer de Girona, motivarà que durant tota la setmana vinent quedi tallat al trànsit el sentit de circulació que condueix al centre de la ciutat. És a dir, no es podrà accedir al carree Vinyamata des de la plaça Font Verda. En canvi, es mantindrà el carril de sortida des del carrer de Girona durant tota la setmana. Aquesta incidència es produeix perquè la obra es trasllada a la vorera que toca al Parc Torras Villà, on s’ha de construir una nova orellera i un nou gual per a un nou pas de vianants de nova creació.

Asfaltat de l’avinguda Estació del Nord, dilluns 13

D’altra banda, aquest dilluns dia 13 de març, a partir de les 9.15 h s’iniciaran els treballs per asfaltar l’avinguda Estació del Nord, entre la rotonda del passeig Fluvial i el carrer de Maria Palau. Mentre duri aquesta tasca, que s’allargarà durant tot el dia, es mantindrà un carril de sortida de Granollers, en direcció al barri de Can Gili-Lliçà-C-17. D’entrada a Granollers, els vehicles es desviaran a la dreta cap al carrer de Joanot Martorell, carrer Arenys i passeig de la Conca del Besòs.

Dimarts dia 14 la millora de l’asfalt es farà en un tram del c. Duran i Reynals, des de la rotonda fins al c. de Josep Trueta, al polígon industrial del Coll de la Manya. Tots aquests treballs els porta a terme Construccions Deumal, SA.

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada