L’Associació de Sords de Canovelles celebra el 6è aniversari

L’entitat ha organitzat activitats diverses per celebrar els seus sis anys de vida

L’any 2011 es va crear l’Associació de Sords de Canovelles i aquest 2017 l’entitat celebra, doncs, el seu sisè aniversari. Per commemorar aquest fet l’associació ha organitzat tot un seguit d’activitats que s’allargarà fins al mes de desembre i que inclou propostes com concursos, exposicions, dinars i sopars, campionats de jocs de taula o sortides.

Aquest dissabte l’associació ha celebrat la segona de les activitats d’aquest aniversari. El Centre Cívic La Quitxalla ha estat l’escenari d’un concurs de fotografies, fetes totes per socis de l’entitat, que ha tingut com a temàtica central la fruita. El concurs ha distingit les tres millors fotos que s’han endut premis econòmics de 75, 50 i 25 euros.

L’Associació de Sords de Canovelles compta actualment amb 16 socis i té a en Rosendo Bertran com a president i en Ramon Aparicio com a secretari. L’entitat es mostra molt satisfeta de les activitats que han dut a terme durant aquests sis anys i es plantegen com a proper objectiu a assolir trobar un local fix per establir-hi la seu de l’associació.

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada