Les infermeres del Vallès Oriental, cridades a debatre sobre el seu futur professional

Aquesta crida s’engloba dins del procés participatiu anomenat Projecte RESET

Les infermeres i infermers del Vallès Oriental estan convocats, dijous 30 de març, a debatre i arribar a consensos sobre quines són les qüestions que afecten el seu dia a dia i que han de guiar el canvi en la seva organització col·legial, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB).

La corporació que representa a més de 40 mil infermeres i infermers de la demarcació de Barcelona està immersa en un procés participatiu, el Projecte RESET, per definir-ne un nou model d’organització que ajudi a seguir desenvolupant la professió infermera i donar resposta a les seves necessitats professionals, formatives i de representació.

Es tracta d’un procés mai fet abans en el sí d’una organització col·legial i en el que les infermeres vallesanes podran fer sentir la seva veu. El Projecte RESET consisteix en la realització d’una sèrie de diàlegs entre infermeres, a partir dels quals, es farà una anàlisi recollint les línies mestres que les infermeres hauran consensuat i que guiaran el canvi en el Col·legi. Aquests diàlegs es produeixen a diferents punts del territori apropant-se allà on estan les infermeres i on es viu el dia a dia d’aquestes.

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada