Granollers acull l’Assemblea General de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores

Representants de 60 ciutats de 15 països seran a Granollers amb motiu de l’Assemblea General de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores

Es faran activitats obertes a la ciutadania els dies 23 i 24 de març al Teatre Auditori de Granollers

Durant aquest mes de març l’Ajuntament de Granollers programa un seguit d’activitats amb motiu de la celebració a la ciutat de l’Assemblea General de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE), que tindrà lloc els dies 23 i 24 de març al Teatre Auditori. Granollers és una de les 15 ciutats que forma part del Comitè Executiu que s’encarrega de dirigir, gestionar i representar l’AICE.

Aquest any Granollers ha estat escollida per acollir l’assemblea general de l’AICE, on és previst que assisteixin representants de 60 ciutats de 15 països, el que suposa més d’un centenar de persones que compartiran i prendran el pols al projecte de ciutat educadora, amb espais de reflexió i debat. L’Associació Internacional de Ciutats Educadores es va fundar l’any 1994 i està formada per 478 ciutats de 36 països diferents de tots els continents.

Sessions obertes a la ciutadania

La trobada a Granollers comptarà també amb unes sessions obertes a la ciutadania, en forma de diàlegs. Dijous 23 de març, a les 17 hores comença el primer diàleg sota el títol La transformació col·lectiva de les ciutats amb la participació de la secretària general adjunta CGLU, Emilia Sáiz, l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral. Estava prevista la presència de l’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, que intervindrà a través de vídeo, perquè finalment no ha pogut desplaçar-se a Granollers.

Tot seguit l’exdirector general de la UNESCO i president de la Fundació Cultura de Pau, Federico Mayor Zaragoza, participarà d’un nou diàleg, Ciutat i Educació amb Jordi Collet, professor de Sociologia de l’Educació de la Universitat de Vic.

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada