Ajuntament de les Franqueses del Vallés

La Generalitat ha atorgat una pròrroga de dos anys al Pla de Barris de les Franqueses

El departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat, ha confirmat que pagarà el deute generat del 2015 i 2016, el 31 de desembre de 2017

També ha avançat que realitzarà el pagament del deute generat posterior al 2016 a un any de la data d’aprovació de la facturació

L’Ajuntament va sol·licitar, a la Generalitat, una pròrroga per quatre anys més del Pla de Barris de Bellavista, concedit l’any 2010 per un import de 8,8 milions d’euros dels quals s’ha executat el 30,40%, uns 2,7 milions, del projecte d’intervenció integral per a la millora física, econòmica i social al barri de Bellavista. La Generalitat va comunicar però, a principis del mes de març, que atorga la pròrroga fins al 31 de desembre de 2018, el consistori valora el fet com un greuge comparatiu respecte als municipis que van iniciar el Pla de Barris abans del 2010, els quals han disposat d’una pròrroga fins al 2010.

L’Ajuntament seguirà treballant fins a la data de finalització en accions del Pla d’Intervenció Integral (PII) i accions complementàries com el foment de l’ocupació i la inserció laboral a través dels plans d’ocupació del SOC. Fins a l’actualitat, l’Ajuntament ha contractat 133 plans d’ocupació i ha rebut una subvenció de 1.105.398,70 €. La creació d’un quart punt de connexió entre Bellavista i els nuclis de Granollers i Corró d’Avall, és una de les línies de treball de l’Ajuntament que pretén fer un nou pas inferior sota les vies del tren per a vianants i ciclistes que faciliti l’accés a la zona esportiva i als diferents equipaments.

El Pla de Barris de Bellavista és un projecte creat per a millorar la qualitat de vida de les persones, fomentar l’ús de l’espai públic i prevenir l’exclusió social i la fractura social entre els diversos col·lectius. A més, Pla de Barris treballa per a trencar l’aïllament físic de Bellavista respecte als altres nuclis urbans de les Franqueses.

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada