Les Franqueses augmenta la seguretat dels vianants

Les Franqueses instal.la nous elements reductors de velocitat al municipi

L’Ajuntament de Les Franqueses col·loca vuit nous elements per a reduir la velocitat dels vehicles i millorar la seguretat dels vianants

Durant aquest mes de juliol, s’han començat a instal·lar diversos elements reductors de velocitat al municipi. Els tres punts on està previst instal·lar aquests nous elements que volen afavorir la seguretat ciutadana són:

Sis passos de vianants elevats, a partir dels existents, a la carrer de la Riera, entre el carrer de Céllecs i el camí de Can Jep, al tram davant de l’Escola Guerau de Liost.

Un pas de vianants elevat, a partir de l’existent, situat a la carretera de Ribes, sentit la Garriga, al tram davant de l’Institut el Til·ler.

Dos esquenes d’ase, al passeig de la Calma, abans de l’avinguda de la Sagrera i del carrer de Joan Oliver (Pere Quart).

Es tracta d’actuacions a la via pública que impliquen reformes a l’asfalt, aplicació de pintura vial i nova senyalització viària vertical.

L’Ajuntament preveu finalitzar les actuacions abans del mes d’agost, amb l’objectiu de reduir la velocitat dels vehicles que hi circulen, així com millorar l’accessibilitat i seguretat dels vianants que creuen les vies.

 

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada