Enllaç al polígon Congost i la Ronda Nord

La Generalitat presenta el projecte per enllaçar el polígon Congost i la Ronda Nord als empresaris del municipi

Aquest dilluns 30 de gener, el secretari d’Infraestructures i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font i el director general d’Infraestructures de Mobilitat Terrestre de la Generalitat de Catalunya, Xavier Flores van presentar el projecte Vial de connexió de la Ronda Nord de Granollers entre la rotonda de Francesc Macià i el Sector V Industrial, al marge esquerre del Congost. Aquesta connexió del municipi amb el polígon ha estat una reivindicació reiterada dels empresaris de les Franqueses que l’Ajuntament ha perseguit durant anys al considerar les obres necessàries per al desenvolupament econòmic del sector empresarial i per tal d’evitar l’accés dels camions a la zona urbana de Can Calet.

El projecte, que tindrà un cost de 1.379.533,98€, contempla un nou vial de 250 metres de longitud que connecta el polígon amb la Ronda a través d’un nou pas inferior sota la línia de ferrocarril de Barcelona a Vic (Rodalies R3). El vial té una amplada de calçada de 7 metres amb voreres a ambdós costats de 2,5 metres amb arbrat i enllumenat públic. El pas sota el ferrocarril és un calaix tancat de longitud de 21 metres, construït per empenta hidràulica.

L’alcalde, Francesc Colomé, va explicar que el consistori treballa per a fomentar el desenvolupament econòmic i l’augment de l’ocupació, ‘actualment tenim més de 500 empreses entre els 3 grans polígons de les Franqueses. És important millorar la connexió del municipi cap a l’altra banda del riu’ va manifestar l’alcalde, qui va valorar, juntament amb els empresaris, molt positivament la trobada.

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada