Dissabte s’asfalta un tram del carrer de Francesc Ribas 

Els vehicles podran circular sense problemes per la resta del carrer Francesc Ribas, pel passeig de la Muntanya i pels carrers de Bartomeu Brufalt i Bertran de Seva

Aquest dissabte dia 4 de març, entre les 7 i les 15h, es portarà a terme l’asfaltat del carrer de Francesc Ribas, entre el carrer de Girona i la rotonda de l’Hospital de Granollers. La rotonda no quedarà afectada pel tall i, per tant, els vehicles podran circular sense problemes per la resta del carrer Francesc Ribas, pel passeig de la Muntanya i pels carrers de Bartomeu Brufalt i Bertran de Seva. L’actuació forma part d’un conjunt de treballs per arranjar paviments de diversos carrers que van començar el mes passat.

Les properes actuacions de millora de l’asfalt es faran a l’avinguda Estació del Nord, entre la rotonda del passeig fluvial fins al carrer de Maria Palau (dies 13 i 14 de març) i en un tram del carrer Duran i Reynals, des de la rotonda fins al carrer de Josep Trueta, al polígon industrial del Coll de la Manya (14 de març); tots aquests treballs els porta a terme Construccions Deumal, SA.

Dilluns dia 6 ja es podrà aparcar al pàrquing gratuït de Torre Pinós

A partir del dilluns dia 6 de març entra en funcionament l’aparcament gratuït que l’Ajuntament de Granollers ha habilitat al costat de l’Hospital General de Granollers, amb capacitat per a 105 places. En aquest nou espai s’hi han plantat una quarantena arbres i s’hi ha posat enllumenat de tipus led. Coincidint amb aquest fet, deixarà de ser operatiu l’aparcament gratuït que l’Ajuntament havia arranjat provisionalment al passeig de la Muntanya, ja que en aquest indret han de començar aquest mateix mes de març les obres d’urbanització d’un sector urbanístic que abasta un tram del passeig de la Muntanya, al costat de llevant de la via del ferrocarril Barcelona-Portbou. En aquest sector s’hi edificaran nous habitatges de promoció privada i també espais lliures d’ús públic.

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada