Dara Pharma y Telstar uneixen esforços

Es tracta del disseny i de la fabricació d’un complex sistema d’ompliment automàtic integrat amb processos d’esterilització, contenció i liofilització de vials per la producció de vacunes de BGC

 

 L’estreta col·laboració entre Dara Pharma i Telstar, dues de les empreses amb més projecció en el mercat de tecnologia per al sector farmacèutic, ha permès posar en marxa un projecte d’especial rellevància per a la producció de vacunes BCG (Bacillus Calmette-Guerin) a Indonèsia . Aquest tipus de vacunes s’utilitzen, principalment, per al tractament de la tuberculosi i també per a alguns tipus de càncer.

L’abast del projecte comprèn el disseny i fabricació d’un complex equip multitecnològic integrat d’última generació. Es tracta d’un nou sistema d’ompliment automàtic integrat amb processos d’esterilització, contenció i liofilització de producte que es caracteritza per tenir menys longitud del que és habitual -fet que li dóna espai per al sistema de càrrega automàticament i està dissenyada per a ser accessible per un sol costat. També incorpora la tecnologia CIP / SIP en el sistema de dosificació volumètric. Les vacunes es fabriquen en entorns estèrils amb el mínim d’intervenció humana per evitar possibles contaminacions, això implica solucions com la tecnologia de barreres o els aïlladors.

Un dels principals reptes que Dara i Telstar han superat amb èxit en aquest projecte ha consistit en situar en un espai limitat una solució totalment automatitzada confinada en aïllador. Es tracta d’un desafiament tècnic a l’abast de pocs proveïdors per l’alt grau d’innovació i de flexibilitat exigits. Per part de Dara Pharma, el model basat en la modularitat de conjunts li permet una major adaptabilitat que les línies d’ompliment tradicionals i, en relació a Telstar, la seva capacitat d’innovació contínua en sistemes automatitzats de càrrega de vials ofereix un ventall de possibilitats que facilita l’adaptació a les demandes del client.

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada