Curs bàsic sobre manipulació d’aliments en xinès 

El curs que s’impartirà en mandarí està previst per a 25 persones

L’Ajuntament de Granollers conjuntament amb la Diputació de Barcelona, organitzarà els propers dies 13 i 14 de març, un curs bàsic en xinès sobre manipulació d’aliments adreçada a establiments regentats per persones d’origen xinès. La formació es farà a la Sala de la Faixa, a la Troca de Roca Umbert i es farà en horari de 20 a 22 h. Aquest curs s’estructurarà en dues sessions de dues hores en les quals es tractaran temes d’higiene i de seguretat alimentària en el sector de la restauració i comerç minorista.

A banda de les accions formatives adreçades a col·lectius específics, des de l’Ajuntament de Granollers també s’organitzen periòdicament cursos amb els mateixos continguts per a les persones interessades que desenvolupen la seva activitat professional en el sector alimentari.

La formació i capacitació del personal manipulador d’aliments és un requisit que recull la normativa sanitària i és un dels eixos fonamentals per garantir la seguretat alimentària. Aquesta formació cal que sigui continuada i específica al lloc de treball i als seus riscos associats. Aquesta acció està emmarcada dins del programa que el Servei de Salut Pública i Consum de l’Ajuntament de Granollers porta a terme per tal de garantir la seguretat dels aliments que es manipulen i serveixen i/o comercialitzen en els establiments de la ciutat.

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada