Convocat el XXVI Certamen literari de prosa i poesia Sant Jordi

Fins l’11 de març en la categoria adults i fins l’1 d’abril en infantil i juvenil, es pot participar en el XXVI Certamen literari de prosa i poesia Sant Jordi 2017 organitzat per l’Ajuntament de Mollet, a  través de la Biblioteca de Can Mulà, i l’Associació Cultural 7 Plomes

El certamen té les següents categories, segons l’edat dels participants:

  • Categoria A (Infantil), nascuts els anys 2005, 2006 i 2007
  • Categoria B (Juvenil), nascuts els anys 2001, 2002, 2003 i 2004
  • Categoria d’Adults, nascuts abans de 2001

Tots els participants quedaran adscrits dins al modalitat de prosa o poesia i català o castellà.

Categoria Adults

Els participants en aquesta categoria han de presentar un únic treball que haurà de ser inèdit i tractar temes al voltant de la violència masclista. El termini de presentació finalitza l’11 de març a les 13h, tant si es presenta a la Biblioteca Can Mulà com si es fa per correu electrònic. Els premis per aquesta categoria i per les diferents modalitats (prosa i poesia) i llengua seran:

  • 1r: 275 euros i distinció
  • 2n: 125 euros i distinció
  • 3r: 75 euros i distinció

Categoria Infantil i Juvenil

Els participants a la categoria Infantil i Juvenil poden presentar un únic treball. El termini de presentació acaba l’1 d’abril a les 13 h. Els premis per aquesta categoria i per a les diferents modalitats  (prosa i poesía) i llengua seran:

  • 1r: lot de llibres per valor de 65 euros
  • 2n: lot de llibres per valor de 50 euros
  • 3r: lot de llibres per valor de 35 euros

Per participar-hi, s’han de lliurar les obres o enviar-les per correu ordinari o electrònic a la Biblioteca Can Mulà (c. Alsina, 1, parc de Can Mulà, 08100 Mollet del Vallès – b.mollet.cm@diba.cat) amb títol i sense signar. A part, en un sobre amb el títol, s’adjuntaran les dades de la persona que concursa. Els premis es faran públics el dissabte 29 d’abril en un acte que tindrà lloc a l’auditori del Centre Cultural  La Marineta, a les 6 de la tarda. Les bases es poden consultar a la web municipal.

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada