Concert sobre Enric Granados al Museu Abelló

El proper dissabte, 28 de gener, el Museu Abelló organitza un concert per a veu i piano amb peces del compositor Enric Granados

Amb el títol Interpretant Granados. Vetllada musical la soprano M. Lluïsa Muntada, una de les comissàries de l’exposició Entre salons, interpretarà diferents peces de Granados, entre les quals destaquen la Colección de Tonadillas escrites en estilo antiguo, per a les quals Granados va inspirar-se en l’obra del pintor Francisco de Goya.

El Museu Abelló conté un extens fons musical, encara poc estudiat, en el qual s’hi compten tres partitures originals de les Tonadillas (Amor y odio, Callejeo i El mirar de la maja), que podem contemplar a l’exposició Entre salons. Granados & Pellicer, juntament amb alguns dels gravats de Goya que les van inspirar (cedits pel Museu de Mataró). Aquestes cançons formaran part del repertori que ens oferiran Muntada (veu) i Josep Surinyac (piano).

El concert posarà el colofó a l’acte de presentació del catàleg de l’exposició, en el qual hi prendran part la regidora de Cultura, Mercè Pérez, i les comissàries de l’exposició Entre salons. Vestigis del modernisme. Granados & Pellicer.

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada