Ajuntament de Bigues i Riells

Bigues i Riells demana a la Generalitat un accés directe a la C-17 des de can Barri

Els ajuntaments de Bigues i Riells, Santa Eulàlia de Ronçana i l’Ametlla del Vallès han començat a treballar sobre la proposta amb la Direcció General d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat

Durant el gener, els alcaldes de Bigues i Riells, Joan Galiano, l’Ametlla del Vallès, Andreu González, i Santa Eulàlia de Ronçana, Francesc Bonet, es van reunir al Parlament de Catalunya amb els diputats Jordi Turull i Marc Sanglas, i el director general d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Xavier Flores, davant la demanda de l’Ajuntament de Bigues i Riells de connectar el municipi amb la C-17 des de la rotonda de can Barri. D’aquesta primera reunió va sorgir un compromís de treball conjunt i la creació d’una taula de treball entre els tècnics dels tres municipis i la Generalitat, per proposar alternatives viables i un calendari de treball.

El passat 16 de febrer, en una segona reunió cadascun dels ajuntaments van poder proposar les seves alternatives i necessitats. En aquesta reunió, Joan Galiano va remarcar la necessitat de crear l’accés directe a la C-17 com una prioritat que ha de donar resposta als 15.000 vehicles que diariament passen pels nuclis dels municipis veïns per accedir a la C-17. També va demanar la senyalització a l’autovia de la sortida amb el nom de Bigues i Riells, i per últim va donar el seu suport a l’Ametlla i Santa Eulàlia per entendre que són els més afectats per la mesura, al travessar els possibles recorreguts per gran part dels seus territoris.

Tot i que ens trobem a l’inici del procés, el camí ja s’ha començat a fer, i amb la informació que els ajuntaments van aportar en aquesta última reunió, la Direcció General elaborarà un informe amb l’anàlisi de les diferents propostes que servirà per a una tercera reunió cap al mes d’octubre d’aquest any.

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada