La Biblioteca Frederica Montseny dedica una exposició a 10 dones que practiquen 10 esports diferents

La mostra s’ha creat per commemorar el Dia de la Dona i es podrà visitar fins el 8 d’abril

La Biblioteca Frederica Montseny també s’ha volgut sumar al Dia de la Dona i ha creat per a l’ocasió una nova exposició amb les dones de Canovelles com a protagonistes. En edicions anteriors les temàtiques giraven entorn a diverses generacions de dones, dones viatgeres, grans dones o comerciants i en aquesta ocasió s’ha triat la relació entre dones i esport. Així, la mateixa directora de la biblioteca Sylvia Sanz ha entrevistat nou dones que practiquen 10 esports diferents. El resultat, acompanyat amb imatges, s’ha plasmat en l’exposició Dones i esport que mostra les vivències d’aquestes dones i explica també la seva raó per fer esport.

A la inauguració de la mostra Sanz ha explicat que ‘es tracta d’una exposició molt positiva. Totes parlem de felicitat, de les amistats que hem fet i de la sensació gratificant de fer esport’. Algunes de les protagonistes de la mostra també han assistit a la inauguració. L’atleta Anna Riera ha afirmat que ‘l’esport és la meva forma de vida. Sempre és pot aprendre i millorar però el més important és gaudir de l’esport’. Francesca Carducci, que practica arts marcials, ha volgut animar a totes les dones a fer algun esport i la guia de muntanya Anna Fonoyet ha afegit que ‘és possible viure de l’esport i les dones ho podem fer igual o millor que els homes’.

La primera tinent d’alcalde Yolanda Sánchez ha dit a les protagonistes de l’exposició que ‘heu trobat en l’esport la vostra manera de viure. Gràcies per oferir-nos el vostre testimoni’. L’alcalde Emilio Cordero ha tancat la inauguració afirmant que ‘teniu l’esport com a excusa per fer-vos visibles. Com a polítics tenim la responsabilitat de fer possible que tots siguem visibles, siguem homes o dones’.

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada