Avui s’inicien les obres de l’escola Els Quatre Vents i no s’aturen

El 22 de març és la data de començament de les obres de la construcció de l’edifici definitiu de l’Escola Els Quatre Vents

Avui s’ha signat l’acta de comprovació del replanteig que dóna el tret de sortida a la construcció de l’escola

Desprès de  10 anys d’espera de l’escola,  comencen les obres que duraran 14 mesos.  L’obra respectarà els fons de cabanes del neolític trobats ens les excavacions preventives. Durant aquest temps, l’escola ha ocupat uns barracons en el solar contigu i l’ajuntament ha realitzat els serveis necessaris: obertura del carrer Santa Madrona, serveis bàsics d’aigua, llum i gas a peu d’obra i les necessàries i exitoses excavacions arqueològiques. Si tot va bé, el setembre del 2018 ja es podrà començar el nou curs en el nou centre.

Durant l’acte de dimarts, s’han reunit  el director de l’obra, el director d’execució, la coordinadora de seguretat i salut de l’obra, l’empresa adjudicatària, infraestructures,cat, l’arquitecte municipal, l’alcalde i regidora d’educació i la directora de l’escola Els Quatre Vents. L’acta dóna ordre d’iniciar les obres i es fixa com a data d’acabament el 22 de maig del 2018.

 

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada