Ampliació del Centre Audiovisual

L’empresa Constructora del Cardoner, SA, de Manresa, serà l’encarregada d’executar les obres d’ampliació del Centre Audiovisual de Roca Umbert

L’Ajuntament de Granollers ha adjudicat a l’empresa Constructora del Cardoner, SA, de Manresa, les obres d’ampliació del centre audiovisual a Roca Umbert per un import de 662.000 euros, gairebé un 18% per sota del preu de sortida en el concurs obert de licitació que era de 802.000 euros. La Junta de Govern Local va decidir l’adjudicació en la reunió del dia 27 de desembre. Constructora del Cardoner, que l’any 2015 ja va fer l’ampliació del cementiri municipal amb la construcció de 400 nínxols, va rebre la màxima puntuació de les cinc ofertes que es van presentar. La resta de les empreses que optaven a l’obra són Maheco, UTE Esorosa-Electrocamps, Bigas Grup i Cobra Instalaciones y Servicios.

Amb aquesta obra, el centre ampliarà la seva capacitat en un 50% i passarà dels 2.000 als 3.000 metres quadrats. Un cop adjudicades les obres, entre els mesos de maig i juny, es convocarà un concurs públic per escollir les empreses que ocuparan els nous espais que, segons fonts del govern municipal, contribuiran a crear uns 80 llocs de treball, la meitat en espais de cotreball, amb unes 40 places, i la resta amb petites empreses que s’hi instal·lin.

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada