Els alumnes de la SI Domus d’Olivet organitzen una campanya de donació de sang

L’activitat ha aconseguit 36 donants dels quals 13 han donat sang per primera vegada

Coincidint amb la celebració de la Festa de l’Escola Pública aquest dissabte, els alumnes de la Secció Institut Domus d’Olivet han organitzat al Local una campanya de donació de sang. És el segon curs que es fa aquesta activitat inclosa dins de la matèria optativa de Mediació dels alumnes de 2n d’ESO. Així, des del centre es proposa als alumnes fer aquesta activitat i són ells mateixos els que s’impliquen en tirar-la endavant en col·laboració del Banc de Sang i Teixits.

D’aquesta manera, els alumnes s’han organitzat en diverses comissions per buscar patrocinadors, preparar els cartells i fer difusió de l’activitat, cercar obsequis per als donants,… L’objectiu d’aquesta activitat, a més d’aconseguir donacions de sang, és sensibilitzar l’alumnat sobre la importància del voluntariat.

Finalment s’han aconseguit 36 donacions i 3 oferiments. La xifra final ha estat inferior a la de l’any passat però es dóna la circumstància que fa pocs dies ja es va realitzar una campanya de donació de sang al municipi amb l’autobús que visita periòdicament la població. Tot i això, des de l’organització s’ha volgut destacar que 13 de les persones que han donat sang ho han fet per primera vegada gràcies a aquesta activitat organitzada per alumnes.

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada