Afectacions de trànsit per la Volta a les Franqueses

Dilluns 20 i dimecres 22, la Volta Ciclista de Catalunya travessarà les Franqueses

La setmana vinent hi haurà la Volta Ciclista a Catalunya 2017, que transcorrerà en diverses etapes pel territori català per 97è any consecutiu. Travessarà les Franqueses del Vallès en la primera i tercera etapa, que seran dilluns 20 i dimecres 22, respectivament. A causa de la Volta hi haurà afectacions de trànsit arreu del municipi:

Corró d’Avall. Dilluns 20 de març, etapa 1         
Afectació des de 13.15 a 14.15 h

  • Tall de trànsit, zona més afectada: carrer del Pont (en ambdós sentits), l’accés a la rotonda de Can Mònic per la carretera de Ribes, el carrer de la Riera i la C352, carrer de la Ferreria (accés al carrer del Pont).
  • Camí Antic de Vic tallat a l’alçada del carrer de Can Sanpera. Prohibit estacionar des de la rotonda de Can Mònic fins a la rotonda de Francesc Macià.

Corró d’Avall i Llerona. Dimecres 22 de març, etapa 3 
Afectació de 12 a 13 h

Aquell dia la cursa passarà per la carretera de Ribes, i per tant no es podra accedir a la carretera mentre hi transcorri la cursa en cap carrer que hi derivi. També es prohibirà totalment l’estacionament a la carretera de Ribes i el carrer Catalunya.

  • Tall de trànsit: tram comprès entre rotonda de Can Mònic fins l’entrada de la urbanització els Gorcs.
  • Camí veïnal de Marata: si sou veïns de Llerona, ruta alternativa pel camí veïnal de Marata fins a la cruïlla BV-5151 en totes direccions.
  • Urbanització Can Baldic i els Gorcs: si sou veïns d’aquestes urbanitzacions, accés restringit a N152a en el moment del tancament de la via.

La Policia Local s’encarregarà dels talls pertinents en col·laboració amb voluntaris de l’Unió Ciclista Les Franqueses i el Club Ciclista Corró d’Amunt, a més a més del Club Ciclista Granollers. Per a qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb l’àrea de Seguretat Ciutadana.

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada