Adjudicades les obres de millora de l’estació de Mollet Sant Fost

Renfe ha adjudicat les obres de reforma de l’estació de Mollet Sant Fost que comportaran millorar l’accessibilitat d’aquesta estació ferroviària

El termini d’execució serà de 14 mesos. Després d’anys de reivindicacions, l’Ajuntament de Mollet ha mostrat la seva satisfacció per aquest anunci i pel que suposarà per als usuaris de la ciutat i de fora. El proper pas serà adjudicar les obres de reforma de Mollet Santa Rosa. Les actuacions a l’estació de Mollet Sant Fost disposen d’un pressupost de 1.876.530, 32 euros i un termini de finalització de 14 mesos.

Un cop concretada l’adjudicació, l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha volgut ‘agrair a Renfe i especialment al director de Rodalies de Catalunya, Félix Martín, que s’hagi complert aquest compromís i es faci realitat una  demanda històrica’. Monràs ha recordat que ‘fa molts anys que reclamem aquestes millores pensant en els usuaris i les usuàries i els problemes d’accessibilitat i seguretat que han patit durant aquest temps’.

 Obres de millora

  • Construcció d’un pas inferior amb ascensors a ambdues andanes
  • Recreixement de les andanes i prolongació fins a 200 metres, el que possibilitarà l’accés al tren des de l’andana.
  • Substitució de la il·luminació a les andanes
  • Instal·lació de noves marquesines als accessos als ascensors i a les escales
  • Redistribució del vestíbul
  • Urbanització d’accessos

Pel que fa un altra demanda històrica, com és el desdoblament de la R3, l’Ajuntament de Mollet segueix defensant que el projecte sigui global i no parcial, i que comporti el soterrament de la línia al seu pas per la ciutat. En aquest sentit, l’Ajuntament recorda que l’únic que es demana és que es compleixi el conveni que fa anys va signar amb el Ministeri de Foment i la Generalitat.

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada