La 97a Volta Ciclista a Catalunya passarà per Granollers aquest dilluns

El pas per la  ciutat es farà  pels volts de dos quarts de dues de la tarda per l’eix d’Esteve Terrades, avinguda Sant Esteve, avinguda del Parc i carrer Girona, moment en què la circulació quedarà tallada

La 97a Volta Ciclista a Catalunya passarà per Granollers aquest dilluns, 20 de març, entre una i dues de la tarda. Els ciclistes entraran a la ciutat per la Ronda Sud procedents de la Roca, seguiran per Esteve Terrades, avinguda de Sant Esteve, avinguda del Parc, carrer Girona, per incorporar-se a l’esquerra a la rotonda de la C-352 en direcció a Canovelles, per la Ronda Nord.

Hi haurà una meta volant amb esprint intermedi a l’avinguda del Parc, davant dels antics jutjats. El pas per Granollers forma part de la 1a etapa de la Volta, amb 178,9 km amb sortida i arribada a Calella (el Maresme). Això motivarà que es talli el trànsit en el moment del pas dels ciclistes, entre una i dues de la tarda. Es calcula que això es produirà al voltant de les 13.30h,  i afectarà l’eix Esteve Terrades, avinguda Sant Esteve, avinguda del Parc i carrer Girona.

La 97a Volta Ciclista a Catalunya és una prova esportiva amb categoria UCI WorldTour (la mateixa que el Tour i la Vuelta a Espanya), inclosa  al calendari ciclista internacional. Hi participen 25 equips i 200 ciclistes (nombre màxim de corredors que poden participar en aquest tipus de prova) i  150 vehicles (entre motos i turismes de l’organització, àrbitres, equips, premsa i policia).

Constitueix una de les primeres proves per etapes de la temporada, ja que el circuit internacional comença al gener. Per aquest motiu, sol comptar amb la participació dels corredors més mediàtics dels principals equips.

 

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada