6a convocatòria d’ajuts a la contractació

L’ajuntament formalitza 411 insercions laborals per mitjà dels ajuts a la contractació

El pròxim dimecres, 8 de març, a les 13 h, la Sala de Plens acollirà la roda de premsa per presentar la sisena convocatòria d’ajuts a la contractació. L’acció, impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Industrial va néixer l’any 2012 i, dençà de la seva posada en marxa, ha aconseguit la formalització d’un total de 411 contractes, dels quals 111 van ser durant el passat 2016. Durant la roda de premsa es donaran a conéixer les novetats de la convocatòria d’enguany i les bases per poder participar.

En la 5a convocatòria, corresponent al 2016, dels contractes formalitzats, un 43% han estat de llarga durada -més de 6 mesos- o indefinits; el 28% s’han fet en l’àmbit de producció industrial; un 64% s’han formalitzat amb empreses i comerços del municipi i un 61% s’ha fet amb persones aturades de Parets amb un nivell d’estudis de Formació Professional o superior. També cal destacar la paritat en la contractació, amb un 51,35% dones i un 48,65% d’homes. D’aquest total, un 26% són majors de 45 anys i un 32% menors de 30 anys.

Des de l’any 2012, el consistori ha incrementat anualment la partida econòmica que s’hi ha destinat, que va començar amb 40.000 euros, fins als 90.000 que s’han pressupostat per a aquest exercici. En total han estat 325.000 euros. Els ajuts a la contractació, tenen com a objectiu millorar l’ocupabilitat de les persones i la competitivitat de les empreses, així com fomentar l’ocupació estable i de qualitat de les persones en situació d’atur inscrites al Servei Local d’Ocupació.

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada