Dos passos per a vianants a la C-35

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat la redacció del projecte per a la construcció de dues passeres al tram urbà de Sant Celoni

Els dos nous ponts milloraran la connexió entre el nucli urbà de Sant Celoni i el polígon industrial Molí de les Planes. Actualment, només hi ha dos passos soterrats que uneixin aquestes dues zones separades per la C-35 que aquí registra un volum circulatori d’uns 21.500 vehicles al dia.

El primer pont serà una passarel·la per a vianants que es construirà a l’altura del quilòmetre 57 de la C-35. El segon pas serà una estructura adosada al pont actual per sobre de la riera del Partegàs, situat uns 400 metres més al nord. Farà el projecte la unió temporal d’empreses formada per FHECOR Ingenieros Consultores i Ingeniería y Arquitectura Iberia.

El març de l’any passat ja es va estrenar una nova passera per a vianants entre Santa Maria de Palautordera i Sant Celoni, que travessa per sobre la C-35 a la zona dels barris del Temple, El Virgili i el Pont Trencat.

Author: Redacció Granollers Vallès Oriental

Deixa un comentari

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.